Så kom det en bluffaktura… VARNING!

Jag vet inte om det är de smartaste i landet som skickar ut fakturor från lokaladelen.se. Det finns ingen riktig hemsida, loggan hade ett dagisbarn klippt ihop bättre, adresserna mellan bolaget, avsändaren och bankgirot stämmer inte överrens. I mitt fall har de dessutom skickat fakturan till min vilande firma som inte haft verksamhet på tio år. Till råga på allt så har de satt en gmail-adress på fakturan. Jag tror att jag behåller de 4595:- inkl moms som de begär…

Läs mer på Internetsweden

Ett svar på ”Så kom det en bluffaktura… VARNING!

  1. Vi har också fått en likadan idag till vårt nystartade företag och som du säger, fakturan var pinsamt dåligt gjord. Jag behåller också mina pengar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *