Bra service hos Sodastream

Vår Sodastream har börjat läcka vid flaskanslutningen. Problemet är att packningen är trött så flaskorna bottnar mot kragen istället för mot packningen. Jag skrev till generalagenten och frågade var det var enklast att skaffa en packning. Svaret blev: Jag skickar en utan kostnad! Dessutom fick jag beskrivning via e-post hur man byter. 🙂

Nu skall jag bara göra jobbet också…

Stort tack till Empire Sweden AB

5 svar på ”Bra service hos Sodastream

  1. Mitt problem är att den funkar bara 1-2 gånger. Efter ett dygn går det inte att erhålla kolsyra, eftersom den tömts på något sätt. Någon som haft samma problem?

  2. Jag har samma problem som den ovan, d v s att Sodastreamen läcker vid flaskanslutning och att packningen är trött så att flaskan bottnar mot kragen och inte mot packningen. Hur skall jag förfara för att åtgärda detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *