Nu sitter jag inte och muttrar längre

Nu när vårvärmen närmar sig så är det dags för en positiv konsumentupplevelse.

Jag var på jakt efter rostfria skruvar och muttrar i lite ovanliga dimensioner. Efter att ha åkt runt till vanligtvis välsorterade handlare i Göteborg utan framgång så frågade jag Google om hjälp och hittade rostfribult.se. De har ett imponerande sortiment av rostfritt inom skruv, bult, brickor, muttrar m.m. Med en mycket rimlig fraktkostnad, även för minimala ordrar, så har det snabbt blivit några beställningar. Istället för att åka ”sta’n runt” och leta så kommer varorna till din brevlåda inom kort.

rostfri

2 svar på ”Nu sitter jag inte och muttrar längre

  1. Nej. Rekommenderas ej. Beställde 2st. rostfra insex M12x45 och i påsen i brevlådan efter 2 dagar ligger det 2st. M10x45. När jag påtalat detta i email med foto på skjutmått och bult samt bett att de ska skicka 2st. nya med rätt dimension omgående är det tvärtyst. Två nya bultar bör de kunna bjuda på efter en sådan fadäs men de kräver väl att jag ska returnera dessa 2 innan de skickar nya så servicen är minst sagt usel. En hundring i pengar för 2st. sådana bultar är också ganska dyrt. Går att hitta rostfritt billigare någon annanstans. En hundring är inte mycket men bara för principens skull ska jag returnera dessa 2 bultar tillsammans med en riktig M12:a för undervisnings skull eftersom de inte verkar veta skillnaden? De har dessutom inte något telefonnummer vilket de flesta seriösa firmor har. Första o sista beställningen där!!!

  2. OK, jag blir tvungen att dra tillbaks en stor del av mitt hårda omdöme för rätt bultar dök upp i brevlådan idag! Dock kunde de ju meddelat att de skickat nya rätt bultar så jag slapp dra förhastade slutsatser. Nåja, ett problem är ju om man har bråttom och får fel grejer levererade mot att köpa direkt i järnaffär etc. Lite tveksam till fortsatta nätbeställningar av sådant här material? Firman verkar dock seriös rent generellt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *